- Célunk további új ügyfelekkel kapcsolatok kiépítése, közvetlen piackutatás, a vevői igények helyszíni felmérése. Az új technológiák és alkalmazások megismerésével ébresszük fel a vevői igényeket és precíz a vevői elvárásokhoz illeszkedő, előremutató javaslatokkal szélesítsük piaci jelenlétünket. Mérőszámunk a kiadott ajánlatok számának növelése illetve a megszerzett projektekből származó bevételeink mértéke, az előző évi eredményünk növelése.

 

- Vevőkapcsolataink erősítésére, együttműködésünk elismerésére és ösztönzésére új elemek bevezetése szükséges. Ilyenek a célirányos kedvezmények szolgáltatása, előre tervezhető szállításokkal és fizetési könnyítésekkel hűséges Vevőink kiszolgálásának magasabb szintre emelése.

 

- Fő partnereinkkel szorosabb együttműködést alakítsunk ki. A Jumo Hungária Kft-vel kéthavi gyakorisággal konzultációt tartunk. A Günther GmBH-val további együttműködést építünk ki a speciális hőérzékelők gyártása és szállítása területén. Új beszállítók felkutatásával cégünket „több lábra” kívánjuk helyezni.

 

- A szakmai tudásunk folyamatos emelése, annak elismertetése és a piac által is megismerhetővé tétele lehet további eredményes működésünk záloga. 2020-ban is folytatjuk a külső és belső szakmai képzésünket. Belső képzéseinkkel a megszerzett tudást kollégáinkkal is megosztjuk.

 

- Nagyon fontos a mi tájékozódásunk, ismereteink bővítése mellett, hogy minket is ismerjen a külvilág. Ennek érdekében honlapunkat folyamatosan fejlesztjük, aktualizálását rendszerességgel elvégezzük. 

 

- A pontos és ellenőrzött munkavégzés, a hatékony helyszíni kivitelezés biztosítja a költségkímélő megoldásokat. Ennek érdekében a munkatapasztalatok átadása minden kolléga kötelessége. Rendszeres beszámolókkal tájékoztassuk egymást a tapasztalatokról, megszerzett ismeretekről!

 

- Hatékonyságunk egyik eszköze az ellenőrzött anyaggazdálkodás, az erőforrások hatékony felhasználása. Cégünk hosszú távú működése érdekében munkaerőink egyenletes terhelése érdekében, létszám utánpótlásról is gondoskodni kell. Ezért két pályakezdő szakembert alkalmazunk. Betanulásukról, szakmai képzésükről cégünk gyakorlott szakemberei gondoskodnak. „Élő” feladatok megvalósításába történő bevonásuk , abban történő részvételük értékelése alapján határozzuk meg a alkalmazásuk módját, szorosabb tevékenységi területüket.

  

 

Budapest, 2020. szeptember 1