A DICONTROL Kft. 1989-ben alakult 6 fővel. Munkatársaink több évi közös munkatapasztalattal döntöttek úgy, hogy az irányítástechnika területén önálló vállalkozásba kezdenek.

Az ipar területén megszerzett széleskörű kapcsolatainkra építve, felvéve az új műszaki és gazdasági kihívásokat cégünk gyors fejlődésbe lendült. Ma már önálló, saját tulajdonú telephellyel, műhellyel, laboratóriummal, szolgálati gépkocsi-parkkal rendelkezünk. A piaci igények felmérése, fejlődésének tendenciáit felismerve partnerkapcsolataink az egész ország területére kiszélesedtek.

A JUMO GmbH műszergyártó céggel kötött hosszú távú megállapodásunk alapján a gyár magyarországi márkaszervizeként széleskörű szolgáltatást is végzünk. Önálló vállalkozásban tevékenységünk kiterjed a tervezés, kivitelezés, üzembe helyezés és műszerkereskedelem területeire.

A DICONTROL Kft 1998-ban bevezette az ISO 9001:1994 minőségirányítási rendszert, majd 2001-ben az ISO 9001:2000 rendszert. A tanúsító cég a DECRA-ITS Certification Services GmbH volt. Ma már az ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Fentiekre alapozva a közlekedés-irányításhoz kapcsolódva számolhatunk be jelentős eredményünkről, a meteorológiai útellenőrző rendszer kifejlesztéséről. Ma már több mint húsz mérőállomás és helyi központ működik az országban, amely a közlekedésbiztonságot, a környezetvédelmet erősíti és országos ismertségre és elismertségre tett szert. Az OMFB elnyert pályázatával a Hannoveri Műszaki Kiállításon is sikert arattunk.

További jelentős eredményünk a hőtechnikai műszerezés, irányítás és mérésadatgyűjtés területén végzett komplex munkánk, amelyet a Herendi Porcelánmanufaktúra Rt.-ben valósítottunk meg. Kiemelkedő szakmai partnerünk és rendszeres megbízónk a GE Hungary (Tungsram) összes hazai gyára és központja. A rendszeres műszerszállításokon túlmenően, ma már jelentős kivitelezési tevékenységet is folytatunk.

Az élelmiszeripar jelentős fejlődése, a HACCP előírások kötelező alkalmazására épülő minőség-irányítási rendszerek folyamatos kiépítése és fejlesztése cégünk számára is jelentős feladatokat adhat. E területen eddig megvalósult munkáink - kiemelten a SÁGA Rt., Gyulai Húskombinát Rt., Nestlé Magyarország Kft. különböző üzemeiben megvalósított rendszereink - jó példát jelentenek a további fejlesztésekhez.

Az ipari és technológiai fejlesztésbe a piaci elvárásoknak megfelelni törekvő hazai cégek teljes skálája potenciális vevőink. Az élelmiszeripar és gyógyszeripar jelenleg már aktívan jelentkező fellendülése és e területeken mutatkozó jelentős fejlesztési igény, valamint a kapcsolódó kötelező jogszabályok betartásának szükségessége széles piaci hátteret biztosít.

Több cégnek állandó beszállítói partnerei vagyunk, illetve jelentős kapacitáslekötéssel rendelkeznek.

Impresszum

 

Cégjegyzékszám:                       01-09-063479

Tax ID:                                           10262245-2-42

Bank account: HUF, Erste:        HU83 1160 0006 0000 0000 7807 4802

Bank account €, Erste:              HU21 1160 0006 0000 0000 9414 3289

Open:                                            Mo-Th: 9-16, Fr: 9-13

A tartalom tulajdonosa a Dicontrol Kft